Írországi információk és élmények - magyarul

Utolsó frissítés: 2007. november 9.

Ha szeretnél értesítést kapni a frissítésekről, ide írd be az email címed:

privát

A címlapon található keresőt a Freefind készítette és - részben - én magyarítottam; az értesítés a frissítésről a ChangeDetection, a vendégkönyv és a "hivatkozáshozzáadó" a SiteGadgets műve. A tárhelyet a üzenőfallal a Webműhely biztosítja teljes megelégedésünkre.

Ha hozzá szeretnél adni a weblapodhoz, kérlek használd ezt a Moni által készített képet ugródeszkának (250x180 pixel), és cím a http://rumpf.hu legyen.


Írországi információk és élmények

 

Jó szórakozást, illetve viszontlátásra hamarosan.
 

Moni és Levente


Végül még valami, ami mostanában nem maradhat le sehonnan:

Copyright:

A honlap tartalma felhasználható a forrás megjelölésével. A másodközlés feleljen meg a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a BTK (1978.évi IV. tv.) és a PTK (1957. évi IV. tv.) megfelelő paragrafusainak.

Ha valamelyik lapon - pl. a fényképeknél - a készítő a copyrightra vonatkozó egyéb, külön előírást határozott meg, akkor annak megfelelően kell eljárni. A weblapra mutató hivatkozást szabadon elhelyezhetsz saját oldaladon a kezdőlapon leírt módon.

Mindent megteszünk azért, hogy a weblapon közölt információ pontos, friss és teljes legyen, de semmiféle felelősséget nem vállalunk bármelyik információ bármilyen használatából eredő esetleges kárért.
 

UI: ha vetted a fáradságot, és elolvastad idáig, a vigyorira kattintva olvasható a "jutalmad" :-)